Osman Tan Ortaokulu

WEB https://osmantan.meb.k12.tr
Adres : KİRAZLIKYENİ MAH. ÖMER NAKKAŞ CAD. NO 21 VAKFIKEBİR / TRABZON
VİZYON : Milli ve manevi değerlere sahip, değişim ve gelişime açık, kendine güvenen ve güvenilir bireyler yetiştirerek paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul olmak.
MİSYON : Vakfıkebir Osman Tan Ortaokulu Müdürlüğü olarak; Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda tüm bireylerin yararlanabileceği bilgi üretimine dayalı modern eğitim ortamları hazırlamak, eğitim süreci içinde her bireyin yeteneğine uygun, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, bilimsel düşünen, araştıran, bilgiye ulaşan, bilgiyi kullanan, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, kendisine ve topluma faydalı seçkin bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2012-2013 Minik kızlar basketbol il ikinciliği.2023-2024 Voleybol İlçe birinciliği, Futsal İlçe Üçüncülüğü

Isınma : Fuel Oil Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Vakfıkebir Trabzon karayolu üzerinde bulunan okulumuza ulaşım problemi bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri : Kirazlık Yeni Mah. Ömer Nakkaş Cad. No:86/1 Vakfıkebir/TRABZON
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 3 Km, İl merkezine 42 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Satranç, Masa Tenisi, Dart, Voleybol, Futsal
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006
Diğer Hususlar : 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Destekleme Ve Yetiştirme Kursları, Şiir, Zeka Oyunları, Tiyatro vb. faaliyetler yürütülmektedir. 2023-2024 Eğitim öğretim yılında Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Sözlük Tasarım Yarışmasında ve En İyi Cümle/Afiş Oluşturma Yarışmasında öğrencilerimiz ilçe birincisi olmuştur. Adım Zeka İşim Oyun Projesi ile ilgili faaliyetler yürütülmektedir.